top of page

TEDxYouth@Nijmegen - Velocity of the Future

Bijgewerkt op: 12 jun.


TEDxYouth@Nijmegen - Velocity of the Future


Theme: Velocity of the Future

This event occurred on

January 18, 2019

12:30pm - 7:00pm CET (UTC +1hr)

Hogeschool van Arnhem Nijmegen

Laan van scheut 10

Nijmegen, Gelderland, 6525EMOp het gebied van technologie willen we ons richten op duurzaamheidsprojecten. Onze sprekers zullen proberen elke jongere te inspireren om betrokken te raken of geïnformeerd te worden om te werken aan een betere, duurzame en moderne gemeenschap.


Omdat we geloven dat jongeren de toekomst zijn, willen we ze een plek geven waar ze hun passie kunnen uiten. We geven ze de kans om vertrouwen te krijgen in hun niveau van leiderschap.


Wat Entertainment betreft, willen we sociale betrokkenheid benadrukken. Onze sprekers zullen onderwerpen naar voren brengen zoals buiten je sociale kring groeien en een wereldburger worden, verantwoordelijkheid nemen en de gevolgen van de keuzes van de mensheid inzien. Daarom promoten we sprekers die kansarme mensen helpen en gelijke kansen bevorderen tussen bevoorrechten en gediscrimineerden. Daarnaast willen we diversiteit en inclusie in onze line-up bevorderen. Jonge sociale leiders zullen op een leuke manier uitleggen hoe ze sociale problemen in de samenleving kunnen aanpakken door middel van theaterstukken of filosofisch denken.


Op het gebied van design willen we nieuwe vormen van ondernemerschap aan de orde stellen. Onze sprekers zullen een debat onder jongeren op gang brengen over de snelle ontwikkelingen van hoe jongeren zichzelf opleiden, ervoor kiezen om ondernemer te worden of zelfs om beide te combineren om leiders te worden in de samenleving.


Onze huidige maatschappij beweegt zich steeds sneller en als gevolg daarvan moeten onze burgers zich sneller gaan bewegen om bij te blijven en de uitdagingen die ons bestaan bedreigen voor te blijven.


Op het gebied van technologie willen we ons richten op duurzaamheidsprojecten. Onze sprekers zullen proberen elke jongere te inspireren om betrokken te raken of geïnformeerd te worden om te werken aan een betere, duurzame en moderne gemeenschap. Omdat we geloven dat jongeren de toekomst zijn, willen we ze een plek geven waar ze hun passie kunnen uiten. We geven ze de kans om vertrouwen te krijgen in hun niveau van leiderschap.Aleksandr Stommels & Stephan Spieker3 weergaven

Opmerkingen


bottom of page