top of page

“Discover the European Possiblities’’ event op de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

Bijgewerkt op: 13 jun.

De ‘’Discover the European Possiblities’’-avonden van Bildung Nijmegen georganiseerd in de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Radboud Universiteit, ROC Nijmegen en JongerenLab, beloven een prachtige viering te worden van internationaal onderwijs en culturele uitwisseling. Tijdens de Europese Weken hebben we je van harte welkom geheten om samen de diversiteit en mogelijkheden van Erasmus+ programma's te verkennen. Dit is een uitgelezen kans om te netwerken, inspirerende verhalen te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan in een feestelijke sfeer.  


Vandaag waren we op de Hogeschool Arnhem Nijmegen.


Bildung Nijmegen nam de aanwezigen mee op reis in de wereld van Erasmus+ en Europese kansen voor jongeren, studenten, docenten en beleidsmedewerkers. Onder leiding van een moderator hebben Erasmus+ specialisten en voormalig deelnemers plaatsgenomen in een panel, video’s van voorgaande Europese projecten laten zien, was er een mogelijkheid om je gratis in te schrijven én gratis deel te nemen aan aankomende internationale projecten.

 

We danken alle aanwezigen voor hun aanwezigheid, bijdragen, gezelligheid en vragen.


Ook alle dank aan onze partners van CoSE België, EuroPeers Nederland, HAN Green Office, HAN International Office, Gizem Arik van Hasan Kalyoncu University en de Bildung Platform Community* voor hun bijdragen aan de meer dan geslaagde avond.*Adnan Sisman, Claudia Librizzi, Damian Coenen, Keyshia Tshuma, Stephan Spieker, Veronica Belzonella, Virgil Eijkhout & Yavuz Goktas5 weergaven

Comments


bottom of page