top of page

Bildung Nijmegen ondertekent MOU met Armenian State University of Economics (ASUE)

Bijgewerkt op: 10 jun.

Op 25 oktober ontving ASUE Rector Diana Galoyan, René Donders, voorzitter van Bildung Nijmegen, Platform van Persoonsvormende Onderwijsinnovaties. De bijeenkomst werd ook bijgewoond door Aleksandrs Posts, directeur van het Letse Centrum voor Jeugdontwikkeling (LYDC).


Als resultaat van de bijeenkomst werd een MOU ondertekend tussen de ASUE en Bildung Nijmegen, Platform van Persoonsvormende Onderwijsinnovaties, in het kader van studentenuitwisselingsprogramma's, verschillende evenementen, cursussen, lezingen, seminars gericht op het vergroten van het bewustzijn van de VN Duurzame Ontwikkelingsdoelen gezamenlijk zullen worden uitgevoerd. Het memorandum voorziet ook in uitbreiding van de samenwerking op het gebied van ondernemerschap, innovaties, onderzoek en technologie.


Het begin van de samenwerking tussen ASUE en Bildung Nijmegen werd gemarkeerd door een lezing van René Donders voor ASUE studenten. De spreker presenteerde het probleem van klimaatverandering vanuit een innovatief oogpunt, sprak over het belang ervan, de gevolgen van klimaatverandering, en hij ging in op innovatieve leermethoden en factoren die bijdragen aan individuele ontwikkeling.


6 weergaven

Commentaires


bottom of page